+32 487 15 98 07 mum@mummy-yummy.be

Kolfconsult

Tijdens een kolfconsult krijg je een uitgebreide uitleg over alle toestellen en krijg je de kans om de toestellen zelf te testen. Zo kun je voelen welk toestel voor jou het meest aangenaam is. Een kolfconsult kan 30 tot 45 minuten duren. We hebben liever dat je daar een afspraak voor maakt, maar dat kan ook zonder afspraak.
Voor een kolfconsult rekenen we 25 euro aan. Je krijgt dan een bon voor een korting van 15 euro bij aankoop van een kolftoestel. Indien je meteen een toestel aankoopt rekenen we enkel 10 euro aan voor het consult.

€25,00 / €10,00
(bon van € 15 bij aankoop van toestel)

Huisbezoek

 Wij weten dat het voor pas bevallen mama’s niet altijd gemakkelijk is om zich te verplaatsen. Daarom komen wij tot bij jou. We komen om toestellen te verhuren en te verkopen en om toebehoren en beha’s te verkopen. We kunnen eveneens een kolfconsult geven bij jou thuis.
Voor een huisbezoek gelden de volgende tarieven:

 • Tot 3 km: gratis
 • Van 3-10 km: 25 euro
 • Van 10-20 km: 50 euro
  OPGELET: deze service wordt enkel aangeboden tot 6 weken na de bevalling. Voor uitzonderlijke gevallen kun je altijd contact opnemen met ons.

€0 – €50

Verhuur van kolftoestellen

Bij ons kun je een kolftoestel huren. Je kunt zowel een handkolf als een elektrische kolf huren. Er zijn veel redenen om een kolftoestel te huren: een acute borstontsteking, je baby is ziek, stuwing, je wilt even testen of het haalbaar is om op het werk te kolven enz.
Als je een afkolftoestel huurt krijg je een mooie korting bij aankoop van een afkolftoestel.
Tarieven: Als je een toestel huurt moet je (om hygiënische redenen) ook altijd een pumpset kopen. Dit zijn de onderdelen die in aanraking komen met je huid en met de melk.
Pumpset enkel: €27,50
Pumset dubbel : € 39,90

€1,20 / dag

Verkoop van kolftoestellen

We hebben er bewust voor gekozen om enkel met firma’s te werken die gespecialiseerd zijn in borstvoeding. Hun producten worden ook ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek.
Alle toestellen die wij verkopen hebben we zelf getest. We weten dus wat we verkopen en hoe elk toestel werkt. Daarom kunnen we jou goed helpen om een toestel te vinden die voor jou het beste past.

Verkoop van  beha’s

Ook hier staan comfort en kwaliteit centraal. Wij bieden jou de beste modellen van de beste merken aan. Je hoeft dus niet te kiezen tussen een goede beha of een voedingsbeha. De voedingsbeha’s die wij verkopen zijn top kwaliteit, super comfortabel en aangepast aan de behoeften van mama’s die borstvoeding geven.
Bij ons zijn de voedingsbeha’s van cake en van bravado verkrijgbaar. 

Borst – en tepelverzorging

We bieden jou een reeks van producten aan om je tepels en borsten te verzorgen:

 • multi mam – zalf
 • multi mam – compressen
 • PureLan – zalf
 • Zoogcompressen
 • tepelhoedjes
 • tepelbeschermers
 • hydrogel pads
 • en nog meer…

.

Verhuur van Temperature Pack van Ardo

Bij ons kunt u de temperature pack met unieke vorm huren. Deze kompres kun je als warmtekompres en als koudekompres gebruiken. Dankzij de hoes is kan dit door verschillende mama’s gebruikt worden.

Toebehoren die je nodig hebt als je melk afkolft

We bieden allerlei accessoires aan die je nodig hebt als je melk afkolft, zoals steriliseerzakjes, flesjes, koeltassen, en nog veel meer.

.

Wat je van ons mag verwachten:

Wij geven je een uitgebreide technische uitleg over alle toestellen en toebehoren. In tegenstelling tot de meeste babywinkels kennen wij onze toestellen heel goed, we hebben ze allemaal zelf getest. We kennen de voordelen en nadelen van elk toestel.
We kunnen jou dus helpen om een toestel te vinden die het beste past bij jouw behoeften.
Verder kun je bij ons ook alle toestellen zelf testenvoordat je die aankoopt. Je hoeft dus niet zomaar een duur toestel aan te kopen zonder dat je zeker bent dat het voor jou past. Een deel van onze toestellen zijn ook te huur. Als je een toestel iets langer wilt testen kun je die eerst huren.

Wat wij niet doen:

Als je problemen hebt met de borstvoeding, zoals kloven, ontstekingen, een baby die niet goed bijkomt enz., kunnen wij jou daar niet mee helpen. Wij kunnen jou wel allerlei hulpmiddelen verkopen die jou daarbij kunnen helpen, liefst na advies van een vroedvrouw. We kunnen jou ook het verschil tussen alle hulpmiddelen uitleggen en
tussen gelijkaardige producten van verschillende fabrikanten, maar we zullen jou altijd doorverwijzen naar een vroedvrouw. Als je problemen hebt is het noodzakelijk om opgevolgd te worden door een
roedvrouw en/of kinderarts.

Snel & makkelijk zonder problemen

Reserveer vandaag nog jouw kolftoestel